Op Vlieland heerst een mix van pure ontspanning, fun en luxe. Een paar dagen uitwaaien op Vlie en je komt zeker uitgerust thuis.
Behalve lekker luieren voor je tent of op het strand, is er op Vlieland nog veel meer te doen.

Voor kinderen en jongeren zijn er speeltuinen, sportvelden is er een recreatieteam en heb je gratis toegang tot overdekt zwembad Flidunen.
In grand café De Bolder is het binnen en buiten altijd gezellig voor jong en oud!

En wat denk je bijvoorbeeld van een zeehondentocht met een snelle rib? Of een avontuurlijke tocht met de Vliehors Expres naar de punt van het eiland? Of misschien wel een eilandsafari met een heuse Tuk Tuk?

De natuur speelt een grote rol op dit eiland, dus fietsen en wandelen zijn prima bezigheden. Vlieland heeft een uitgebreid net van fietspaden. Deze met schelpen verharde paden bieden een prachtige gelegenheid om vele plaatsen op het eiland te leren kennen.
Voor de paardrijliefhebbers zijn er ook mogelijkheden om te paard het eiland te verkennen.

Wellicht houd je meer van cultuur of muziek? Ook dan kun je op Vlieland je hart ophalen, bijvoorbeeld in De Bolder of Podium Vlieland. Om over de culinaire mogelijkheden nog maar te zwijgen.

Daarnaast leent het eiland zich ook uitstekend voor sporten als (kite-)surfen en powerkiten.
Naast Stortemelk vind je het Sportcentrum Flidunen. Hier kun je tennissen, fitnessen of groepslessen volgen. Er is een recreatief zwembad waar je als gast van Stortemelk gratis gebruik van kunt maken.

Meer weten over de activiteiten die je op Vlieland kunt ondernemen? Kijk ook eens op de Vlieland startpagina, de website van de VVV Vlieland en lees het online magazine van Vlieland ‘Vlieland in je element‘.
In de tent ligt een dikke informatiemap met folders van de activiteiten.

Dat fijne eilandgevoel is ineens een stuk dichterbij dan je denkt!