Op Stortemelk staan veel ingerichte tenten. Het Kampeerterrein verhuurt ze zelf en ook een aantal particulieren hebben hun tent in de aanbieding. Wat maakt onze tent nu zo bijzonder?

Allereerst is het de leefruimte van de Velduil. Die is mooi ruim, wat ons in de gelegenheid stelt er een gezellige ruimte van te maken. De ruimte, met voldoende stahoogte, ontstaat door de tunnelvormige opbouw van de tent. We hebben hier twee comfortabele relaxstoelen in gezet, het was- en kookgedeelte met stromend water en je kunt gebruik maken van elektra.

Ook de slaapcabines zijn erg royaal, waarin je slaapt op een pallet bed met een 21cm dik pocketgeveerd matras van hotelkwaliteit. De cabines zijn extra goed geïsoleerd, er zijn electrische dekens en een kacheltje zodat ook bij koudere nachten het prima vertoeven is.
Bekijk vooral ook de foto’s die we van de inrichting gemaakt hebben. Er is voldoende opbergruimte; er staat een kledingkast met hangers en legruimte. Daarnaast is er een aantal kastjes en manden met een complete keukenuitrusting en ruimte voor je voorraad.

Ook de overige inventaris is zeer compleet. Zelfs aan je rustige uurtjes voor de tent is gedacht. Heerlijk comfortabel in de standenstoelen. Er liggen altijd een aantal boeken en recente tijdschriften voor je klaar. Verder zorgen we voor sfeerlichtjes, spelletjes, een lekkere plaid, elektrische dekens, een goede spiegel, een stormparaplu, een föhn en nog veel meer. Compleet is bij ons écht compleet. Je hoeft alleen je kleding en toiletspullen mee te nemen. Kijk op de lijst Inventaris 2021 voor een compleet overzicht.

Omdat je op Vlieland als gast niet met je auto mag rijden, zijn je mogelijkheden om extra spullen mee te nemen beperkt. Daar is rekening mee gehouden bij de totale inrichting van de tent. Het enige wat je zelf moet meebrengen is bed-, keuken- en badlinnen. Deze zijn ook te huur via Linnenservice Vlieland of Visit Vlieland.

Kijk voor meer services en opties onder ‘Opties en info‘. Mocht je verder nog wensen hebben of wil je tijdens je verblijf iets vragen? Bel of mail gerust.

Let’s go glamping!

Luxe kamperen bij de duinen